İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - Taşoluk İlkokulu

Nis

Okulumuzda 7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü kapsamında tüm sınıflarımıza aynı anda bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

Mrt

Sahil güvenlik komutanlğı tarafından okulumuzda öğrencilerimize yönelik bilgilendirme çalışması yapıldı. Yaptıkları çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı'nın kabul yıl dönümünde öğrencilerimizin düzenlediği program için emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri tarafından yapılan Ramazan ayına özel etkinlikler ve çalışmalar okulumuzun kolidorlarında sergileniyor. Öğrencilerimizi yaptıkları çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

Mrt

Zeka Oyunları Turnuvası Satranç oyunu birinci 4-E sınıfı öğrencisi Serhat Güzel olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

Zeka Oyunları Turnuvası 9 Taş oyunu birinci 3B sınıfı öğrencisi Ensar ÇALIK olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

Q-Bıtz yarışması 1.si 4D sınıfı öğrencisi Merve GÖZTEPE olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

Akıl Zeka Oyunları, okulumuzda düzenlenen etkinlikler kapsamında gerçekleştiriliyor. Mangala oyunu 1. si 4-G sınıfı öğrencisi Talha Yeşil olmuştur. Öğrencimiz tebrik ederiz.

Mrt

Akıl Zeka Oyunları okulumuzda düzenlenen etkinlikler kapsamında gerçekleştiriliyor. Koridor oyunu 1. si 3-B sınıfı öğrencisi Fatma Zehra Açar olmuştur. Öğrencimiz tebrik ederiz.

Mrt

Gönüllü kan bağışının önemi konusunda okul idarecileri, öğretmenleri, personeli ile öğrencilerinde farkındalık oluşturmak ve öğrencilerin kan bağışı konusunda edindikleri farkındalığı velilerine aktararak toplumda kan bağışı bilincinin artmasını sağlamak amaçlarıyla hayata geçirilen “Okulumda Kan’panya Var” adlı kan bağışı kampanyasına okulumuzdan tam destek geldi. Okulumuz bahçesinde yapılan etkinliğe katılan başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasip Turhan olmak üzere,gönüllü bağışçılarımıza ,anne ve babalarını teşvik eden öğrencilerimize ,öğretmenlerimize ve tüm kanpanya gönüllülerine teşekkürlerimizi sunarız.

Şbt

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri eşliğinde düzenlenen ve yaklaşık  400 öğrencinin katıldığı  havacılık müzesi ve akvaryum gezisinde çocuklar; çevremizde yer alan kültürel ve sosyal alanların farkına varmanın mutluluğunu yaşadılar. Katılımlarından dolayı tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Atasözleri ve Deyimler ile ilgili resim çalışmalarını yürüterek sergileme aşamasına getiren tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yazar Göksal ASLAN ve Aygün ASLAN öğrencilerle imza etkinliğinde buluşmuştur.

Ock

Arnavutköy Belediyesi tarafından okul bahçesi içerisine geleneksel oyun alanlarının çizimleri yapılmıştır. Arnavutköy Belediyesine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz öğrencileri ile belirlenen satlerde gerçekleştirilen okuma etkinlikleri devam ediyor. Kitap okuma farkındalığına  yönelik yapılan çalışmalarımız belirli aralıklarla devam ediyor.